Strokovno izpopolnjevanje naših delavcev

Slovenijo je 7. novembra obiskala znana psihoterapevtka mag. dr. Silvia Dirnberger-Puchner, vodilna predavateljica na področju, ki obsega tako delovna področja, odnose v podjetjih, kot delo s posamezniki in vso družino. V Sloveniji je predavala o Umetnosti spreminjanja življenja in poizkusila podati odgovor na vprašanje »Ali postajamo naši starši?«. Zanimivo predavanje je botrovalo temu, da so karte za predavanje v Cankarjevem domu pošle v pičlem dnevu.

Kakovost predavateljice smo prepoznali tudi na Centru za socialno delo Cerknica, zato smo se  odločili za zelo modro potezo in združili prijetno s koristnim. Organizirali smo si avtobusni prevoz in se strokovnega predavanja udeležili vsi zaposleni s Centra za socialno delo Cerknica, socialne oskrbovalke pa tudi rejnice in rejniki z našega centra. Pridobili smo dragoceno znanje tako za lastno delovanje, kot za naše strokovno delo z ljudmi.

Z izobraževanjem, novimi programi in projekti, sodelovanjem, povezovanjem in vključevanjem je Center za socialno delo Cerknica vsekakor na pravi poti, da še izboljša svoje delovanje in postane ljudem še bolj prijazna ustanova, na katero se lahko obrne prav vsakdo, ki potrebuje pomoč.

Članek je bil objavljen tudi v decembrskih Slivniških pogledih.slika-izlet